Bekijk onze sponsors

Wij willen deze geweldige sponsors bedanken voor hun steun om de Kinderstraatspelen mogelijk te maken. Maak kennis met de verschillende winkels en ondernemingen die de Straatspelen een warm hart toedragen. 

House of Hair

House of Hair, de kapsalon waar iedereen zich al snel thuis zal voelen. Deze zaak is al meer dan 25 jaar gevestigd in het gezellige oude centrum van Voorburg, recht tegenover de Oude Kerk aan de Parkweg.De Leeuw Bloemen

De Leeuw Bloemen, al meer dan 100 jaar de vertrouwde bloemist in het oude centrum Voorburg.

 

Herenstraat 94, 2271CK -  Voorburg


Vlietkinderen

Uw kind toevertrouwen aan anderen is geen gemakkelijke beslissing. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar, kiest u voor kwaliteit? Dan is er maar één keus en dat is de keuze voor de kinderopvang van Vlietkinderen. Wij bieden u en uw kind meer dan opvang alleen. Meer uitdaging, meer continuïteit, meer veiligheid en meer pedagogische kwaliteit. Bij ons ervaren uw kind(eren) en u de ruimte om te groeien, op elk gebied. U kunt met een gerust hart aan het werk, uw kind is in vertrouwde handen, dat is een prettig gevoel.

 Mares Makelaars

MARES Makelaars is een degelijke succesvolle onroerend goed makelaar. Zij werken met een deskundig en meertalig team van professionals. Met kennis en kunde bieden zij u een volledige service, advisering en begeleiding bij de ver- en aankoop, ver- en aanhuur van uw onroerend goed.

 Wonen bij Sophie

In het hart van het historische centrum van Voorburg, het Huygenskwartier, is de woonwinkel "Wonen bij Sophie" gevestigd. In de winkel zijn naast mooie banken, stoere eettafels, industriële salontafels, tv-meubels en diverse eetkamerstoelen ook een verscheidenheid aan woonaccessoires te vinden.Voorburgse  Bierwinkel

Je vindt de Voorburgse Bierwinkel in het gezellige centrum van Voorburg, aan de Wielemakersslop 8-10. Van wit tot bok. Van lokaal tot exclusief bier. Er zijn altijd zo'n 200 bieren in de bierwinkel. Bierproeverijen zijn ook mogelijk. Bekijk de website voor meer informatie.


Bartolomeo

Of u nu op zoek bent naar een perfecte espressomachine, verschillende soorten en/of melanges koffiebonen of een exclusief cadeau, u vindt het bij Bartolomeo. Met ruim 35 jaar werkervaring met professionele espressoapparatuur en meer dan 15 jaar in de particuliere branche, kunnen wij u vakkundig adviseren over een nieuwe aankoop of reparatie van uw huidige espressomachine. 


Brugman Atelier, Teken- en Kunstschildersbenodigdheden

Atelier Brugman beschikt over twee ateliers waar workshops en cursussen gegeven worden in o.a. boetseren, draaien, tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen. Deze worden gegeven door verschillende kunstenaars/docenten. De beide ateliers zijn praktisch ingericht met goede opbergruimten en verschillende mogelijkheden voor het exposeren van de gemaakte kunstwerken.


Donaties


We danken het Graveerhuis voor het doneren van de prijzen en de medailles! Van belpanelen tot het graveren van cilinders, van speciale awards tot productontwikkeling (prototyping), van een afdekplaat tot een mal voor chocolade en van een gedenkplaat tot een voorzittershamer. Bij het Graveerhuis is bijna niets onmogelijk. Wij denken graag met u mee, kunnen desgewenst een ontwerp voor u maken en gaan snel en vakkundig te werk om het product te realiseren waar u behoefte aan heeft of naar zoekt. 

Wij danken Jantje Beton voor hun steun en support voor de Kinderstraatspelen. Bezoek de website.


Wij danken Vlietwensen voor hun steun en support voor de Kinderstraatspelen. Bezoek de website.


Wij danken de van Stee stichting voor hun steun en support voor de Kinderstraatspelen. Bezoek de website.